Tapout XT Dag 49 - Vilodag

Igår var det vilodag. Ett tag funderade jag faktiskt på att träna lite ändå, typ köra ett missat Ultimate Abs + lite armhävningar. Till slut bestämde jag mig ändå för att vila och jag hoppas jag "får betalt" för det under den kommande träningsveckan som börjar senare idag med Competition Core. Återkommer med rapport om det lite senare.

Kommentarer
Postat av: Nickaela

Hej!

Jag började med tapout idag och hoppas att det skall hjälpa mig att få en fastare och smidigare kropp! Din blogg kmr troligtvis att inspirera mig väldigt mkt!
Hur har det gått för dig hittills? Har du gått ner ngt och isf hur mkt? Ändrade du din kost eller äter du på som vanligt?

Kram Nickaela

Svar: Hej Nickaela,
Kul att du börjat med Tapout. Du får samma råd som jag gett andra tidigare: Bit ihop dom första två veckorna, dom är jättejobbiga men sen blir det lättare. Försök också att inte missa något pass för att du "inte hinner", "är trött", "vill se något på TV"....du förstår vad jag menar. Är man sjuk/skadad så går det inte att göra något åt, men annars så gäller det att köra på.

Jag har gått ner 7 kg, men den största skillnaden ligger inte i viktnedgången. Den ligger i att jag nu ORKAR göra passen på ett bra sätt, är PIGGARE i vardagen, LÄNGTAR efter att träna, klarar saker jag inte gjorde förut, t.ex. gjorde jag 35 riktiga armhävningar i sträck häromveckan (jag kanske klarade 10-15 innan jag började träna).

Jag själv kan se/känna skillnad på hur min kropp är nu jämfört med hur den var när jag började. Byxorna sitter inte uppe utan bälte, benen/rumpan är fastare, armarna börjar formas....Jag har fortfarande en del övervikt att bli av med dock, i princip bara runt magen, men jag tror att det är bara en tidsfråga så länge jag fortsätter träna.

Jag äter nyttigare nu än jag gjorde innan jag började med Tapout, men jag följer inte något kostschema och jag bantar inte. Chips, ostbågar och liknande är i princip helt borta men det kan bli nötter ibland. OM jag hämtar snabbmat, t.ex. McD så har jag skippat pommes/dip och köper lite nyttigare. Jag dricker en del läsk fortfarande, det är min stora last. Vanligt godis är också helt borta, men någon bit choklad ibland blir det. Det är en process med maten också, men jag är i alla fall på väg i rätt riktning.

Lycka till med din träning och om du börjar blogga så skicka gärna URL:en så lägger jag en länk på min sida!
Tapoutgubben

2013-09-12 @ 10:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0