Tapout XT 2014 Edition! :)

Hej på er, det var ett tag sedan! :)
 
Jag har fått några kommentarer som undrar hur det gått och vad som hänt. Jag kom ju till dag 54 och räknar man samman de pass jag gjorde under våren/sommaren förra året så var det ju faktiskt mer än 90 dagar. Livet kom emellan helt enkelt och efter att jag hoppat över en dags träning var det väldigt lätt att hoppa över ytterligare en, och en......ja ni fattar.
 
Sedan dess nästan ingen träning med undantag för lite armhävningar under våren med hjälp av en app som heter Push Ups. Den rekommenderas starkt!
 
Nu är jag faktiskt igång igen och inne på tredje veckan. Det går ganska bra även om det varit väldigt varmt och det har gjort det extra jobbigt. Hittills har jag struntat i yogan så jag har fått en extra vilodag varje vecka. Jag har ännu inte klarat något Ultimate Abs pass heller, men det beror inte på att det passet i sig är så jobbigt utan på att jag tagit ut allt jag haft innan det var dags att starta det (för er som inte vet så är det ett slags extra-pass efter vissa pass). Det är dags för UA idag också efter Strength & Force Upper. Kanske jag klarar det idag, vi får se! :)

Det kanske blir fler uppdateringar längre fram, men det blir inga dagliga som det var tidigare.

Vi hörs!

RSS 2.0