Tapout XT Dag 35 - Vila

Kroppen börjar verkligen vänja sig vid träning nu. Ett av tecknen på det är att man på vilodagen får "anstränga" sig för att faktiskt inte göra något pass eller sticka ut och springa. Eftersom det står Plyo XT på schemat imorgon så är det lite lättare att faktiskt vila idag, då det är ett av de jobbigare passen....

Kommentarer
Postat av: Nicklas

Är lite nyfiken på om du har några före/efter bilder? Hade varit kul att se om det blivit någon förändring. Är ju inte omöjligt att det börjar synas på kort redan nu tycker jag.
Jag och min sambo ska köra igång nu men kommer hoppa över handskar och det där gummibandet då jag inte får på mig handskarna och känns inte värt det att köpa det där gummibandet separat. Vi har bara skivorna och inte paketet med allt till.
Men som sagt, hade varit jätte kul om du kunde föra in lite mer bilder i hur du tränar och lite så. Är inne nästan varje dag och läser, men dåligt på att kommentera tyvärr. Bra jobbat förövrigt!

Svar: Hej,
Kul att du läser och tack för uppmuntran.

Jag har tagit en "före-bild" men inte tagit någon mer efter jag började träna. Det jag kan säga dock är att jag har gått ner i vikt (ca 4 kg hittills), känner mig starkare, har börjat få muskler som jag i alla fall själv ser och att byxorna inte spänner över magen! (och du har ju själv kunnat läsa om framstegen i hur mycket jag orkar på passen)

Kanske lägger upp nån bild eller liten film från ett pass, vi får se, men "efter-bilden" (om det blir någon) blir inte förrän efter 90 dagar.

Jag måste dock verkligen rekommendera banden (både det korta för benen och det långa för armarna) samt handskarna. Det är stor skillnad på hur passen upplevs och vissa pass (t.ex. Muay Thai) blir nästan löjligt lätta utan hjälpmedel i form av band och handskar. Visst kostar det lite. Jag har totalt betalat ca 1200 kr för startpaketet plus handskar. Om jag räknat rätt så har jag hittills tränat 37 ggr med Tapout och det innebär en kostnad på ca 32 kr/pass. Det är BILLIGT! Om inte Tapout-handskarna passar (för dom är små) så försök hitta några andra.

Lycka till med träningen och vänta inte på att börja, det är bara att köra igång! Börjar du blogga om det får du gärna skicka en länk.
Tapoutgubben

2013-06-16 @ 16:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0